Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Mars 2006
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Kampanj: Veronica Mars-affischer!
Postat söndag 26 mars 2006 22:10
Skulle du vilja hjälpa till att göra reklam för Veronica Mars?

Tidigare har vi på VeronicaMars.se gjort egna affischer och flyers med reklam för serien och satt upp. Vi tog med en affisch till vårt möte med SVT i fredags och de gillade vårt iniativ så mycket att de lovade att de skulle hjälpa oss genom att tillverka, trycka och skicka ut affischer. Läs mer om hur du kan hjälpa till att sätta upp affischer där du bor och anmäl ditt intresse:
» Kampanj: Veronica Mars-affischer!

Dessutom har vi en helt ny gästbok här på sidan.
Möte med SVT och tittarsiffror för igår
Postat fredag 24 mars 2006 16:51
Tittarsiffrorna för avsnitt 108 som visades igår blev 230 000, en liten uppgång jämfört med de två senaste veckorna.

Idag var det dags för mötet med SVT. Mötet är nu avslutat, vi väntar på en rapport från deltagarna. För senaste nytt, läs i forumet.
Vem är Veronicas riktiga pappa?
Postat torsdag 23 mars 2006 22:20
Blev du lika förvånad och chockad som Veronica över det Abel Koontz påstod i kvällens avsnitt? "Think about it Veronica. Look in a mirror. Are you the product of a schluppy sheriff or the king and queen of the prom?". Har Abel Koontz rätt? Är Keith Mars inte Veronicas riktiga pappa?

Läs mer om det nya mysteriet, en sammanfattning och de ledtrådar vi hittills fått: Vem är Veronicas riktiga pappa? På sidorna om seriens olika mysterier kan du också läsa om vem som mördade Lilly, vem som våldtog Veronica, varför Duncan gjorde slut och varför Veronicas mamma lämnade familjen. Nya ledtrådar från dagens avsnitt har lagts till.
Vem mördade Lilly Kane?
Postat tisdag 21 mars 2006 23:37
Vem var det egentligen som mördade Lilly Kane? Var det Abel Koontz som erkände mordet och nu sitter i fängelse, eller var det Jake Kane som Keith anklagade för mordet, eller kanske någon helt annan? Läs en sammanfattning om vad som hittills hänt i de avsnitt som visats på SVT och de ledtrådar vi fått om mordet på Lilly: Vem mördade Lilly Kane? Vad kommer avslöjas här näst? Nytt avsnitt på torsdag kl 20:00 på SVT2.
Veronica Mars öde avgörs i maj
Postat lördag 18 mars 2006 21:08
I januari meddelade UPN och WB att de till hösten bildar en helt ny kanal, The CW. Veronica Mars är en UPN-serie och berörs av sammanslagningen, om det blir en tredje säsong eller ej kommer CW meddela i maj. Närmare bestämt den 18 maj.

I veckan hade CW en presskonferens där material om möjliga serier på den nya kanalen delades ut och Veronica Mars stod med. Materialet var något otydligt och skulle lätt kunna tolkas som att de serier som nämns är de som kommer få nya säsonger på CW, men så är det inte. Det som gäller är fortfarande att ingen serie fått något klartecken. Vi måste vänta på ett officiellt besked tills den 18 maj.
Senaste tittarsiffrorna
Postat fredag 17 mars 2006 10:52
Gårdagens avsnitt på SVT lockade 205 000 tittare, det är samma siffra som förra veckan. Missade du avsnittet igår visas reprisen idag klockan 15:45 på SVT2.

I USA fick senaste avsnittet (214) 2.76 miljoner tittare. Inte en direkt bra siffra, men det är ändå en uppgång sedan förra avsnittet. Alla siffror för säsong 2 och SVT hittar du under "Om serien".
Möte med SVT den 24 mars
Postat tisdag 14 mars 2006 12:57
I slutet på januari skrev vi på VM.se och forumet ett gemensamt mail till SVT om Veronica Mars och situationen med den nya sloten, tittarsiffrorna, med mera och det resulterade i ett svar från PR-chefen om att de var intresserade av ett möte med oss. Vi har sedan dess försökt planera in ett möte och äntligen finns nu ett datum spikat! 24 mars blir mötet av och synpunkter på vad vi ska ta upp med SVT går att framföra i forumet eller via mail.
Tittarsiffror avsnitt 106
Postat fredag 10 mars 2006 10:52
Tittarsiffrorna för gårdagens avsnitt blev 205 000. Inte en direkt bra siffra och en försämring sedan förra veckan.

Missade du avsnittet igår visas reprisen idag kl 15:15 på SVT2.
Tittarsiffror för avsnitt 105
Postat fredag 3 mars 2006 10:24
Efter en månads uppehåll var Veronica Mars igår äntligen tillbaka i rutan och tittarsiffrorna för avsnittet blev 260 000. Det är en uppgång jämfört med de två senaste avsnitten.

Avsnittet går i repris idag kl 15:45 på SVT2.
Uppdatering av VeronicaMars.se
Postat torsdag 2 mars 2006 21:52
Nyheter på sidan: Serieintroduktion, avsnittsguide, trivia, info om karaktärer och skådespelare, artiklar från media, info om säsong 1 på DVD och soundtracket, samt en länkguide och mer info om sidan.
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2006
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan