Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: April 2006
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Final: SOS rädda Veronica Mars
Postat fredag 28 april 2006 06:27
Veronica Mars klarade sig till finalen i SOS: Save One Show och nu gäller det att börja rösta igen. Kampanjen på E!Online går årligen, förra året vann Veronica Mars, och det hjälpte säkert till i beslutet att serien fick en andra säsong. Nu gäller det en tredje säsong och allt du behöver göra är att skicka ett mail.

Skicka mailet till tvdiva@eonline.com och skriv Veronica Mars i ämnesraden. Resten av mailet ska vara tomt och ämnesraden får bara innehålla titeln på serien. Rösta och hjälp Veronica att få gå på college!
Petition: Säsong 2 på SVT
Postat torsdag 27 april 2006 21:40
Säsong 2 av Veronica Mars kommer inte börja visas på SVT förrän 2007 nångång, en alldeles för lång väntan efter det att säsong 1 avslutas nu under sommaren 2006. Därför startar vi nu en petition där du som inte gillar SVT:s behandling av serien kan skriva under och uttrycka ditt missnöje med att det kommer dröja väldigt länge innan säsong 2 börjar visas på SVT. Säsong 2 började visas i september 2005 i USA och avslutas nu i maj. Om SVT skulle börja visa säsongen till hösten skulle den redan då vara ett år gammal och det skulle verkligen vara på tiden att den började visas, inte skjutas ännu längre på framtiden!

Läs mer och skriv under: Petition: Veronica Mars säsong 2 på SVT
Säsong 2 visas på SVT 2007
Postat torsdag 27 april 2006 12:47
I gårdagens Metro fanns det en fråga om när SVT tänker börja visa säsong 2 av Veronica Mars och svaret blev 2007. Det blir med andra ord en väldigt lång väntan på att se den säsong som nu visas, tom snart avslutas, i USA. Klippet från Metro hittar du under Media och nyheten om säsong 2 kan du diskutera i forumet.
Affisch-kampanjen avslutad
Postat onsdag 26 april 2006 12:24
Affisch-kampanjen är nu avslutad. Det innebär att formuläret för nya anmälningar är borttaget, alla ni som skickat in anmälningar har fått affischer utskickade. Om du inte har fått några affischer ännu är de på väg med posten.

Tack till alla som velat vara med i affisch-kampanjen och som anmält sig. Totalt anmälde sig över 60 personer och det har skickats ut över 750 affischer! Ni som fått era affischer, glöm inte bort utlottningen av Veronica Mars-tröjor och kepsar. Följ instruktionerna i det medföljande brevet för att vara med i utlottningen.
SOS rädda Veronica Mars
Postat fredag 21 april 2006 17:15
Det är fortfarande inte klart om Veronica Mars kommer få en tredje säsong och nu är det dags för E!Online och Kristins SOS: Save One Show igen, en kampanj som troligen påverkade en del i att vi fick en andra säsong. Även om Veronica Mars listas som att den "troligen kommer tillbaka" så är det ingen garanti och det är därför väldigt viktigt att rösta!

Allt du behöver göra är att skicka ett mail till tvdiva@eonline.com och skriv Veronica Mars i ämnesraden. Hjälp Veronica att få gå på college! Resultaten presenteras nästa vecka, 28 april.
Affischerna är på väg
Postat tisdag 18 april 2006 16:24
Senaste nytt är att affischerna kommer skickas ut idag tisdag 18 april. Ni som anmält er borde alltså få affischerna denna veckan, precis som planerat. Det finns fortfarande ca 255 affischer kvar, det har tillkommit nya den här veckan, om någon mer skulle vilja anmäla sig: Läs mer info om affischerna och anmäl ditt intresse.
Läs om mötet med SVT
Postat onsdag 12 april 2006 22:11
I slutet på januari skrev vi på VM.se och forumet ett mail till SVT som resulterade i ett möte med dem den 24 mars. Det finns nu en rapport från mötet uppe på kampanj-sidan för den som är intresserad av att veta mer om vad som diskuterades.

Läs: Rapport från mötet med SVT den 24 mars
Nytt om affisch-kampanjen
Postat fredag 7 april 2006 17:48
Affischerna är nu på väg att tryckas upp och bilden bredvid här visar hur de kommer se ut. Som nämnt tidigare kommer de vara i A3-format och vill du se en lite större version av bilden finns den på kampanjsidan.

Vill du sätta upp affischer?
Eftersom affischerna inte kommer vara färdigtryckta förrän nästa vecka finns formuläret för anmälan fortfarande uppe på kampanjsidan. Läs mer info om affischerna och kampanjen och anmäl ditt intresse: Kampanj: Veronica Mars-affischer!
Nyheter om affischerna
Postat onsdag 5 april 2006 18:37
Affischerna kommer bli i A3-format och SVT meddelar att de ska vara färdigtryckta i mitten av nästa vecka. Eftersom det är påsk nästa vecka kommer affischerna troligen skickas ut veckan efter.

Formuläret för anmälan är nu borttaget, det går inte längre att anmäla sig till affischkampanjen. Adresserna skickas snart vidare till SVT, tack till alla er som skickat in en anmälan, om inget annat meddelas bör ni få affischerna om ca 2 veckor.
Intervju med Percy Daggs!
Postat söndag 2 april 2006 16:29
Tills idag utlovades en överraskning här på VM.se och rubriken ovan stämmer. I fredags, 31 mars, fick vi chansen att intervjua Percy Daggs III som spelar Veronicas vän och sidekick Wallace Fennel i Veronica Mars! För tillfället finns intervjun bara på engelska, men en översättning till svenska kommer snart.

Läs: Intervju med Percy Daggs III
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2006
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan