Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Maj 2006
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Kalender kommande avsnitt
Postat tisdag 30 maj 2006 21:22
Datum och tider för avsnitt de kommade veckorna:

Tors 1 juni: 117 - Kanes and Abel's (det missade avsnittet)
Fre 2 juni: Repris av 117, kl 15:45 på SVT2
Tors 8 juni: Inget nytt avsnitt, SVT visar ett fobollsprogram istället
Tors 15 juni: 118 - Weapons of Class Destruction, 20:15 SVT2
Fre 16 juni: Repris av 118, kl 15:15 på SVT1 (observera kanalbytet)
Tors 22 juni: 119 - Hot Dogs, 20:00 SVT2
Fre 23 juni: Repris av 119, kl 16:50 på SVT2
Avsnitt 117 visas på torsdag
Postat måndag 29 maj 2006 17:04
Enligt SVT:s hemsida kommer avsnittet som skulle ha visats i torsdags 25 maj visas nu på torsdag 1 juni istället. 20:00 på SVT2 och repris på fredagen som vanligt. Reprisen visas 15:45.
Mail till SVT: Vad hände med avsnitt 17?
Postat söndag 28 maj 2006 14:36
I torsdags visade SVT fel avsnitt av Veronica Mars och de utlovade att mer information skulle komma upp på svt.se, men inget har hänt. På repristiden i fredags visade de rätt avsnitt, men många kunde inte se avsnittet på eftermiddagen eller ens visste om att det visades då. Det finns ingen information om att SVT tänker visa avsnittet igen och kompensera misstaget i torsdags.

Drabbades du av att fel avsnitt visades? Ett antal personer i forumet kommer skicka mail och vill du vara med, skriv ett mail till SVT med rubriken "Fel avsnitt visades av Veronica Mars torsdag 25 maj" och skicka till svt-ombudsmannen@svt.se.

Punkter att ta upp i mailet: Fel avsnitt visades. Mer information utlovades på svt.se men inget hände. Avsnittet visades bara på repristiden när många inte kunde se det eller ens visste om det. Och viktigast: att du vill att avsnittet ska visas igen innan torsdag, då nästa avsnitt visas. Det här var ett fel från SVT som tittarna inte ska behöva bli lidande av.
Jason Dohring i Cold Case på lördag
Postat fredag 26 maj 2006 20:03
Imorgon lördag 27 maj gästspelar Jason Dohring (Logan Echolls i Veronica Mars) i serien Cold Case som visas på SVT1. På svenska heter serien "Kalla spår" och avsnittet börjar kl 22:00.
Fel avsnitt visades på SVT ikväll
Postat torsdag 25 maj 2006 20:17
Kvällens avsnitt på SVT var inte 117 utan förra veckans avsnitt 116. Mer information om detta kommer på svt.se imorgon och det kommer även postas information här så fort vi vet något mer. Har skickat ett mail till SVT och frågat vad de tänker göra åt felet som nu uppstod.

"Reprisen" imorgon kommer vara rätt avsnitt, den börjar 15:35 på SVT2.
Kristen Bell är världens sexigaste vegetarian
Postat måndag 22 maj 2006 22:50
Djurrättsorganisationen PETA:s årliga omröstning om vem som är världens sexigaste vegetarian är avgjord och vinnare för 2006 är Kristen Bell och artisten Prince. Över 40 000 röstade och de vann över andra tävlande som Natalie Portman och Joaquin Phoenix. Tidigare år har bland annat Tobey Maguire, Alicia Silverstone och Chris Martin (Coldplay) vunnit. PETA står för People for the Ethical Treatment of Animals.

Källa: goveg.com
Säsong 2 på SVT till hösten!
Postat söndag 21 maj 2006 23:26
Det är nu klart att säsong 2 av Veronica Mars kommer börja visas till hösten! 21 september har säsongen premiär i sin vanliga torsdagsslot kl 20:00 på SVT2. Den petition vi har haft uppe de senaste veckorna är därför stängd nu. Tack till alla som visade intresse och skrev på, totalt blev det 244 underskrifter.
Fler foton från CW Upfront
Postat fredag 19 maj 2006 19:07
Några fler foton på Kristen Bell och Jason Dohring från gårdagens CW Upfront i New York. Foton från tidigare UPN Upfronts finns i galleriet.

Foton från CW Upfront i New York
Postat torsdag 18 maj 2006 21:37
Foton på Kristen Bell från dagens CW Upfront i New York finns nu i galleriet.

Säsong 3 visas tisdagar på CW
Postat torsdag 18 maj 2006 19:23
Idag har CW officiellt meddelat hur deras tablå kommer se ut till hösten. Veronica Mars får som tidigare bekräftat en tredje säsong och serien kommer fortsatt visas på tisdagar klockan 21. Ny lead-in, serien som visar före Veronica Mars, blir Gilmore Girls. Exakt när säsong 3 kommer börja visas är inte klart ännu, men det blir till hösten.
Rob Thomas bekräftar en tredje säsong!
Postat tisdag 16 maj 2006 20:39
CW? It's a done deal! Ausiello på Tv Guide har via e-post fått en bekräftelse från Rob Thomas att Veronica Mars får en tredje säsong. CW har förnyat serien med 22 avsnitt, men det beror också på hur det går med tittarsifforna nästa säsong. Blir inte tittarsifforna bättre kan antalet avsnitt bara bli tretton. Men det viktigaste just nu är att säsong 3 är bekräftad!

It's Official: Veronica Mars Renewed
Straight from the horse's mouth, Rob Thomas just e-mailed me to confirm that Veronica Mars has been renewed for a third season. The show got a 22-episode order that, depending on ratings, can be reduced to 13.
Det blir 13 avsnitt i säsong 3?
Postat måndag 15 maj 2006 20:53
Ausiello på Tv Guide rapporterar ett rykte om att Veronica Mars kanske är förnyad för en tredje säsong, men bara 13 avsnitt och inte 22 som i vanliga fall. Det är ett rykte, inget som är bekräftat, det är fortfarande torsdag som gäller för det officiella beskedet från CW.

Veronica Mars Renewed?
Just received a fresh batch of Upfront intel and the buzz is that CW will order 13 episodes of Veronica Mars next season. Multiple sources close to the show confirm that this is true, but until CW makes it official on Thursday morning, I'm listing this as just a rumor. My take? Thirteen episodes is better than zero episodes.
Säsong 3? På torsdag får vi svaret
Postat måndag 15 maj 2006 17:06
I januari meddelade UPN, där Veronica Mars visas i USA, och WB, ett annat tv-bolag, att de till hösten 2006 kommer bilda ett helt nytt bolag - CW. Eftersom Veronica Mars visas på UPN berörs serien av sammanslagningen och om serien kommer få en tredje säsong på det nya bolaget CW meddelas på torsdag.

I USA har det pågått olika kampanjer för att försöka rädda Veronica Mars, den nyaste kampanjen har bara pågått någon vecka, men har blivit den allra största. En grupp fans från forumet på Television Without Pity gick ihop och startade kampanjen och på bara en vecka lyckades de samla in tusentals dollar från fans över hela världen.

Kampanjen riktade sig mot CW, de skapade paket med VM-inspirerade gåvor och skickade till ansvariga chefer och även till viktiga mediapersoner runt om i landet. Och till den stora finalen i tisdags förra veckan hade de hyrt ett plan som flög över UPN:s huvudkontor och även det som kommer bli CW:s nya kontor, båda i Los Angeles. Planet drog en banner med texten "Renew Veronica Mars! CW 2006!". I kampanjen ingår också att donera DVD-boxar till bibliotek runt om i USA för att få fler folk att titta på serien. Läs mer om "Look to the Skies"-kampanjen (kan innehålla spoilers om du följer serien på SVT).
8 juni visas inget nytt avsnitt
Postat torsdag 11 maj 2006 16:24
Torsdagen den 8 juni kommer det inte visas något nytt avsnitt av Veronica Mars på SVT, det visas istället ett sportprogram. Det är så långt tablån just nu sträcker sig, om fler kommande avsnitt kommer påverkas av fotbolls-VM är inte klart ännu.
Större bild på DVD-boxen
Postat måndag 8 maj 2006 23:46
En större bild på hur DVD-boxen för säsång 2 kommer se ut finns nu på infosidan om boxen under Extra.
Säsong 2 på DVD: Nytt datum
Postat söndag 7 maj 2006 23:49
För någon dag sedan kom nyheten om säsong 2 på DVD och att den skulle släppas den 15 augusti, nu har datumet flyttats fram en vecka, det nya datumet är 22 augusti. En bättre bild på boxen väntas fortfarande, men det har kommit ytterligare info om vad boxen kommer innehålla.

Läs mer: Säsong 2 på DVD

Petition: Säsong 2 på SVT
Postat fredag 5 maj 2006 14:42
Nu har över 100 personer skrivit på vår petition för säsong 2 och fortsätt skriva på! Säsong 2 är nu till hösten redan ett år gammal och den kommer dessutom ut på DVD i augusti, att då inte visa säsong 2 förrän 2007 nångång är inte acceptabelt.

I dagens Sydsvenskan finns det en artikel om nedladdning där Veronica Mars nämns: "Göran Danasten, inköpare på SVT, tycker också att tv-bolagen bör utnyttja snacket som uppstår i samband med att serierna har premiär i USA, något som SVT varit dåliga på. - Vissa serier är mer beroende av buzzen kring dem än andra. Det känns mer och mer ofräscht att sända serier långt efteråt. Ett exempel är Veronica Mars, som vi visade ungefär ett och ett halvt år efter den amerikanska premiären."

Tänker SVT inte visa säsong 2 av Veronica Mars förrän 2007 fortsätter de vara exakt lika dåliga och på det. Skriv på Petition: Säsong 2 på SVT.
SOS-resultat och säsong 3
Postat fredag 5 maj 2006 06:50
Omröstningen för årets SOS: Save One Show är nu avslutad och resultaten har presenterats. Veronica Mars kom på andra plats detta året med 32% av rösterna. Vann gjorde One Tree Hill, också en serie som kanske kommer visas på CW, med 44% av rösterna.

Det pratas dock om att Veronica Mars kanske redan är förnyad för en tredje säsong. Det började med nyheten om säsong 2 på dvd, i pressinfot nämns det att datumet för släppet är bundet till premiären av säsong 3 på CW, och i samband med resultaten av SOS-kampajen nämner Kristin på E!Online att hon hört positiva nyheter från en källa om att Veronica Mars kommer tillbaka i höst. Men inget är fortfarande helt säkert, källor kan ha fel, och det officiella beskedet måste vi fortsatt vänta på till den 18 maj.

Är du nyfiken på vad som kommer hända i säsong 3? Rob Thomas has avslöjat vissa detaljer om hur säsongen kommer se ut. Läs mer i avsnittsguiden! Det finns även nya spoilers om finalavsnittet nästa vecka.
Säsong 2 på DVD i augusti!
Postat onsdag 3 maj 2006 15:59
Tvshowsondvd.com rapporterar att säsong 2 av Veronica Mars kommer släppas på DVD (region 1) den 15 augusti. Boxen kommer innehålla alla 22 avsnitten från den andra säsongen plus extramaterial. Extramaterialet kommer bestå av en bakom scenerna-featurette, en gag reel och bortklippta scener. En bättre bild på boxen väntas komma snart.
» Läs mer om säsong 2 på DVD.
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2006
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan