Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Juli 2006
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Kyle Gallner i Close to Home på Tv3
Postat lördag 29 juli 01:19
Nu på onsdag 2 augusti kan du se Kyle Gallner (Cassidy "Beaver" Casablancas) gästspela i serien "Close to Home". Tid och kanal för avsnittet är 22:00 på Tv3.
Veronica Mars serietidningar?
Postat måndag 24 juli 12:51
Ett antal olika företag har uttryck intresse att köpa licensen att producera serietidingar av Veronica Mars, men Warner Brothers har tackat nej. DC Comics, som ägs av Warner Brothers, har heller inga planer för tillfället på att producera några tidningar.
Veronica Mars får actionfigurer
Postat söndag 23 juli 23:12
Senare det här året kommer Cinequest.com släppa en kollektion av Veronica Mars actionfigurer och byster. De första figurerna kommer vara av karaktärerna Veronica Mars, Logan Echolls och Weevil, resten av karaktärerna kommer senare. Actionfigurerna kommer vara 12" (30,5 cm) och bysterna 6" (ca 15 cm).
DVD-box för region 2 nästa år?
Postat torsdag 20 juli 2006 13:36
Enligt uppgifter från Digital Spy är en DVD-box med säsong 1 av Veronica Mars på gång i UK. Här i Sverige har vi precis som i UK region 2, men om den här boxen kommer ha någon svensk text finns det inga uppgifter om ännu. Det pratas som ett släpp tidigt nästa år (2007).
CW Summer 2006 TCA Day och Party
Postat tisdag 18 juli 2006 20:56
Foton från CW Network Summer 2006 TCA Day (arrivals och presskonferens) och TCA Party från igår 17 juli i Pasadena, Kalifornien:


Alla fotona från igår hittar du i galleriet.
Vem är det vid Veronicas dörr?
Postat torsdag 13 juli 2006 20:59
Veronica Mars är slut för säsongen, idag visades sista avsnittet av säsong 1 på SVT. Mysterieguiden är nu helt uppdaterad med alla mysterier från säsong 1, men ett mysterium återstår: I was hoping it would be you.

Vem är det som står vid Veronicas dörr? Svaret på det minimysteriet får du i säsong 2, som börjar visas i slutet av september på SVT, men under tiden kan du rösta och spekulera i forumet om vem det kan vara.

Diskutera: Vem står vid dörren? (inga spoilers, enbart spekulation!)
Säsongsfinal: Leave It to Beaver
Postat måndag 10 juli 2006 23:16
Nu på torsdag 13 juli är det säsongsfinal för Veronica Mars. Säsongsfinalen, 122 - Leave It to Beaver, visas kl 20:00 på SVT2, reprisen visas på fredag 14 juli klockan 16:20 på samma kanal.

Beskrivning: Keith lämnar över nya bevis om Lillys mord till media och fallet öppnas på nytt av polisen. Tidigare alibin håller inte längre och Veronica tvingas göra ett svårt val. Jake berättar för Duncan vad som egentligen hände när Lilly hittades mördad vid poolen...

I galleriet finns promofoton för avsnittet, men observera att de innehåller väldigt stora spoilers för händelserna i säsongsfinalen och speciellt om mordet på Lilly.
Problem att komma åt sidan
Postat torsdag 6 juli 2006 19:49
Idag har det varit problem med att komma åt VeronicaMars.se och Neptune Navigator under flera timmar. Problemen beror på servern sidan finns på och det var inget vi kunde påverka, förhoppningsvis är problemen helt lösta nu, men händer det fler gånger att sidan inte fungerar testa igen senare.
Veckans avsnitt: A Trip to the Dentist
Postat tisdag 4 juli 2006 19:38
Det återstår nu endast två avsnitt av den första säsongen av Veronica Mars, den här veckan visas avsnitt 121 - A Trip to the Dentist på SVT. Som vanligt visas avsnittet kl 20:00 på torsdag, reprisen visas på fredag 7 juli kl 16:50 på SVT2.

Beskrivning: Efter att nya ledtrådar kommit fram om natten då Veronica drogades och våldtogs är hon fast besluten om att ta reda på vad som verkligen hände. Hade Logan något med det att göra? Veronica börjar leta svar bland 09:or som var på festen.

I galleriet hittar du promofoton för avsnittet, bilderna är från själva avsnittet och innehåller därför mindre spoilers.
Veronica Mars på DVD i Sverige?
Postat söndag 2 juli 2006 00:46
Det finns inga nyheter om när eller ens om Veronica Mars kommer släppas på DVD i Sverige (med svensk text), men för den som är intresserad av att bevaka om serien kommer släppas på DVD här finns det möjlighet att göra det både på Discshop och CDON. Sök på Veronica Mars och sedan kan du lägga titeln på bevakning.
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2006
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan