Nyheter Om serien Avsnittsguide Mysterier Media Galleri Extra Webb Forum
Nyhetsarkiv: Oktober 2006
Här hittar du äldre nyheter arkiverade. Navigation finns till höger.
Veckans avsnitt: Nobody Puts Baby in a Corner
Postat söndag 29 oktober 2006 21:26
På torsdag 2 november visas nästa avsnitt kl 20:00 på SVT2. Veckans avsnitt är 207 - Nobody Puts Baby in a Corner och det visas även i repris på fredag 3 november 15:45 på SVT2.

Beskrivning: Duncan har upptäckt att ett av de barn Meg brukade sitta barnvakt åt regelbundet brukar utsättas för misshandel och han ber Veronica om hjälp att ta reda på vilket barn det är. Veronica går undercover som barnvakt och börjar undersöka fallet.

Media: titta på ett kort teaser-klipp från avsnittet under media/video och i galleriet finns promofoton för avsnittet (det är bilder från avsnittet och kan därför innehålla spoilers).
Aaron Echolls mördade Lilly. Eller?
Postat torsdag 26 oktober 2006 22:46
Fallet verkade löst, Aaron Echolls hade en affär med Lilly och när hon hotade att avslöja den mördade han henne. Eller? Aaron hävdar att han är oskyldig, inte till affären med Lilly, men han mördade henne inte. Aaron påstår istället att Duncan är den skyldige. Vad finns det egentligen för bevis mot Aaron?

Läs mer: Mördade Aaron verkligen Lilly?
Bakom kulisserna på "Rat Saw God"
Postat torsdag 26 oktober 2006 20:34
Från kvällens avsnitt finns det ett bakom kulisserna-klipp från när avsnittet spelades in förra året. Titta på klippet: Bakom kulisserna på Rat Saw God.
Nästa avsnitt: Rat Saw God
Postat fredag 20 oktober 2006 22:34
Nästa avsnitt visas på torsdag 26 oktober 20:00 på SVT2. Veckans avsnitt är 206 - Rat Saw God och det visas även i repris fredag 27 oktober kl 15:40 på SVT2.

Beskrivning: En väldigt förvånad Veronica tillfrågas om hjälp av Abel Koontz. Abel är döende och behöver hjälp med att hitta sin försvunna dotter före han dör. Samtidigt arresteras Logan åter igen för mordet på Felix och Keith väntar med spänning på att få reda på resultatet av sheriffvalet. Avsnittet har en speciell gästskådespelare också, nämligen Joss Whedon, skaparen av Buffy the Vampire Slayer.

Media: titta på ett kort teaser-klipp från avsnittet under media/video och i galleriet finns promofoton för avsnittet (det är bilder från avsnittet och kan därför innehålla spoilers).
Musikvideo "No Sleep Tonight" med Veronica Mars
Postat torsdag 19 oktober 2006 21:18
I kvällens avsnitt medverkade bandet "The Faders" på skoldansen. I deras musikvideon till låten "No Sleep Tonight", som spelades på dansen, medverkar några av skådespelarna från Veronica Mars. De spelar sin VM-roller och tjejerna i The Faders kommer till Neptune High. I galleriet finns promofoton från videon och du kan se videon här: The Faders - No Sleep Tonight.
Veronica Mars Winamp-skins
Postat måndag 16 oktober 2006 21:28
Använder du Winamp att spela musik på din dator finns det nu en ny sektion med Veronica Mars-skins till spelaren under "Extra". Där du hittar olika skins med tema från serien som du kan ladda hem och använda. Du hittar även instruktioner på hur de installeras. Alla skin har donerats av AD.

» Extra: Veronica Mars Winamp-skins
Nästa avsnitt: Blast from the Past
Postat lördag 14 oktober 2006 16:53
Nästa avsnitt visas torsdag 19 oktober 20:00 på SVT2. Veckans avsnitt "Blast from the Past" och det visas även i repris fredag 20 oktober kl 15:40 på SVT2.

Beskrivning: Veronica beslutar sig för att ge Jackie en chans nu när Wallace dejtar henne och när Jackies kreditkort blir stulet försöker Veronica hjälpa till. Fler ledtrådar om busskraschen kommer fram. Wallace konfronterar sin mamma om vem hans riktiga pappa är.

Media: titta på ett kort teaser-klipp från avsnittet under media/video och i galleriet finns promofoton för avsnittet (det är bilder från avsnittet och de innehåller spoilers).
Veronica Mars blir böcker nästa år
Postat fredag 13 oktober 2006 22:03
Nästa år kommer det släppas två Veronica Mars-böcker. Preliminärt releasedatum för böckerna, The Case Files of Veronica Mars: Book One/Two, är 1 juni 2007. Böckerna är noveller (på engelska) och varje novell kommer innehålla ett nytt originellt mysterium för Veronica att lösa samtidigt som hon går i skolan. Böckerna berättas ur Veronicas synvinkel, med hennes anteckningar om fallet, epost, IM:s, och webbsidor.
Samlarkort för säsong 2 i februari
Postat torsdag 12 oktober 2006 12:16
I februari släpper Inkworks samlarkort för säsong 2 av Veronica Mars. De har tidigare i år släppt samlarkort för säsong 1.
Nästa avsnitt: Green Eyed-Monster
Postat fredag 6 oktober 2006 16:53
Nästa avsnitt visas torsdag 12 oktober kl 20:00 på SVT2. Veckans avsnitt är 204 - Green Eyed-Monster och det visas även i repris fredagen den 13 oktober kl 15:40 på SVT2.

Beskrivning: Mars Investigations anlitas av en rik ung kvinna som är orolig för att hennes fästman bara är ute efter hennes pengar. Veronica börjar undersöka fallet. Samtidigt vänder sig Alicia till Keith för hjälp med den mystiska man som hänger runt familjen Fennels hus.

Media: titta på ett kort teaser-klipp från avsnittet under media/video och i galleriet finns promofoton för avsnittet (det är bilder från avsnittet och kan därför innehålla spoilers).
Vad är det Alicia vill hålla hemligt?
Postat torsdag 5 oktober 2006 21:06
I kvällens avsnitt dyker ännu ett mysterium upp. Alicia verkar ha något att gömma från Keith när de besöker Chicago och någon ropar ett annat namn efter henne, mannen tar sedan reda på var Alicia bor och följer efter henne till Neptune. Egentligen vet vi inte speciellt mycket om familjen Fennel, bara att Neptune var en nystart för dem och att Wallace pappa är död, men det verkar finnas mer att berätta.

» Läs mer: Vad är det Alicia vill hålla hemligt?

Även övriga mysterier är uppdaterade efter kvällens avsnitt.
Lördag 7 oktober: Veronica Mars-minimaraton
Postat onsdag 4 oktober 2006 20:10
Imorgon kväll är det ett nytt avsnitt av Veronica Mars, men har du du missat några av de första avsnitten för säsongen kommer de gå i repris i ett maraton på lördag kväll på SVT2. Schema för minimaratonet:

23:30  201 - Normal Is the Watchword
00:10  202 - Driver Ed
00:50  203 - Cheatty Cheatty Bang Bang
Kristen Bell hos Craig Ferguson
Postat tisdag 3 oktober 2006 19:06
Igår var Kristen Bell på Late Late Show with Craig Ferguson och pratade om Veronica Mars och sig själv inför premiären av säsong 3 i USA idag. Klippet innehåller korta scener från avsnitten 217 och 301 men inga direkta spoilers för serien är inblandade, även tre mindre detaljer för säsong 2 och 3 nämns.

» Video: Kristen Bell hos Craig Ferguson 2 oktober 2006
Neptune Navigator: premiär för säsong 3 på tisdag
Postat söndag 1 oktober 2006 20:46
Nu på tisdag 3 oktober har säsong 3 premiär i USA. Här på VeronicaMars.se hittar du inga nyheter/spoilers om Veronica Mars från USA, följer du serien i USA-takt finns all aktuell info, nyheter och spoilers om serien på Neptune Navigator. Följer du Veronica Mars på SVT innehåller sidan spoilers. Uppdelningen är till för att du ska kunna välja vilka sorts nyheter du vill läsa om serien.
 
Nyhetsarkiv
Arkiv 2006
Nästa avsnitt SVT
SVT har visat klart alla 3 säsonger av Veronica Mars. Det finns inga fler avsnitt av serien och det kommer inte spelas in några nya. Serien är nedlagd i USA.
Kalender
7 feb: Repris av säsong 3 börjar på SVT2 (301)
14 feb: Avsnitt 302 på SVT2
18 feb: Säsong 3 på DVD med svensk text
21 feb: Avsnitt 303 på SVT2
28 feb: Avsnitt 304 på SVT2
7 mars: Avsnitt 305 på SVT2
14 mars: Avsnitt 306 på SVT2

Har du tips på någon kommande VM-händelse? Skicka ett mail.
Forum
VM.se är en del av Tv-land där du hittar ett stort forum att diskutera Veronica Mars med andra fans.
» Veronica Mars-forumet
Kontakt
E-post:
Eller skriv en kommentar på:
» Meddelandetavlan