Är du ett riktigt stort fan av TV-serier? Då vill du säkerligen ha tillgång till så många som möjligt på ett enkelt och smidigt sätt. Att ladda ner serier från internet är både jobbigt och ger i många fall dålig kvalitet. Därför är det bättre att använda någon av de många streamingtjänster som finns.

Under de senaste åren har streamingtjänsterna blivit allt fler. Idag kan du hitta mängder med serier på både Netflix, HBO, Disney+, Amazon Prime Video och Viaplay. Visst kostar det en del att använda sig av alla tjänster på en och samma gång, men det finns sätt som du kan finansiera ditt behov av tv-serier och på så sätt ha råd med så många streamingtjänster som du vill behöver.

Finansiera ditt intresse för serier

Alla streamingtjänster har en månadskostnad, men hur mycket denna ligger på kan variera väldigt kraftigt. Om din ekonomi inte är tillräcklig rekommenderar vi dig att sälja guld för att få råd med månadskostnaderna. Att sälja guld och andra värdefulla smycken och föremål är ett bra och snabbt sätt för dig att få tag på pengar, utan att du behöver betala tillbaka om du inte vill. Hos Diamantbrev kan du dessutom sköta hela pantprocessen över posten.

Vad kostar en streamingtjänst?

Hur mycket guld du kommer behöva panta beror naturligtvis på vilken streamingtjänst du är intresserad av. Ju fler tjänster du vill använda på samma gång, desto högre blir månadskostnaden. Tittar vi på Netflix kostar tjänsten från 99 kronor i månaden, medan Viaplay har ett högre pris på 149 kronor i månaden.