Att titta på en TV-serie kan vara riktigt beroendeframkallande och kan precis som med filmer, ha teman som fantasy, science fiction, action, drama, romans eller annat spännande som kanske har en blandning av flera olika teman. På den tiden innan Netflix eller andra kanaler fanns, gick det TV-serier som många kan minnas med nostalgi.

Populära TV-serier på Netflix

Om man tar sig en titt på Netflix finns det en mängd

bra gamla och nya serier på Netflix som kan vara riktigt värda att se på! Det händer dock att Netflix med jämna mellanrum byter sitt innehåll, men serier som går på Netflix, går även att se på andra internetsajter. Många serier har spännande teman och ett exempel på en riktigt spännande historisk resa, är serien Vikings! Serien hade premiär den 3 mars 2013 och har hela 79 avsnitt med spännande drama på Vikingatiden. I serien får man följa berättelsen om Ragnar Lodbrok och alla hans äventyr. Serier och filmer produceras i underhållande syfte. Man kan även producera underhållande reklamfilmer och har man ett företag i Stockholm, kan ett professionellt och kunnigt produktionsbolag i stockholm hjälpa till med hela processen från idé till filmproduktion!

Det finns många anledningar till att man ser på TV-serier, men det finns intressanta psykologiska aspekter till sträcktittande av TV-serier som har granskats i studier. Man har bland annat sett att man skapar empatiska känslor för karaktärerna.

Serier vi minns

På TV förr fanns det till exempel populära serier på 90-talet som många hade bråttom att komma hem till efter jobbet eller skolan. Sedan finns det även en hel del serier från 80-talet som få glömmer. Det kunde vara kampen om oljan i Dallas, spännande kriminalfall med duon i Miami Vice eller Dynastin där de rivaliserande familjerna ColbyCo och Denver Carrington slogs om makten och oljan. En pampig serie med exklusiva dräkter, drinkar och champagne, överdådiga hus och massor av spännande familjedrama!