Supernatural är en väldigt populär tv-serie som hade premiär 2005. Den består av 15 säsonger och över 320 avsnitt. Serien handlar om två bröder, Sam och Dean Winchester, som gör sitt yttersta att skydda världen mot alla möjliga monster och onda karaktärer.

Efter att de förlorade sin mamma i en eldsvåda bestämde sig Sam och Deans pappa för att lista ut vad som egentligen hände. Han började träna sina söner till att kämpa mot alla onda varelser. Efter ett antal år har Sam fått nog och bestämmer sig för att börja college istället. Han slutade i stort sett hålla kontakten med sin pappa och bror som inte ville att han skulle lämna dem.

En dag dyker Dean upp i Sams hem och ber om hjälp, deras pappa hade nämligen försvunnit. Serien fortsätter med Sam och Dean, monster av alla möjliga slag och att svar på frågor de inte visste hade börjar dyka upp. Detta är en riktigt spännande och underhållande serie som har fått bra betyg från de flesta.

I Expressen kan du läsa mer om serien och vad den handlar om. Den finns dessutom tillgänglig att titta på på streamingtjänster.