Den som äger en ny iPhone kan känna sig lyckligt utlottad. Det ger dig tillgång till Apple TV Plus som är Apples egen streamingtjänst för TV-serier, filmer och dokumentärer. Om du köper en ny iPhone får du dessutom tillgång till en gratis prenumeration för ett helt år. Fördelen med Apple TV Plus är att det är helt utan annonser och har en mängd originalproducerade program gjorda under Apple Originals. Några av de mest populära serierna är:

    • Home Before Dark (deckare)
  • Losing Alice (psykologisk thriller)
  • Snoopy in Space (tecknat)
  • Ted Lasso (komedi)
  • Truth Be Told (drama)

Vad kostar Apple TV Plus?

Kostnaden är utan tvekan en stor fördel med Apples streamingtjänst. Apple TV Plus kostar endast 59 kronor per månad och erbjuder dig en testperiod på sju dagar. Jämför detta med Disney Plus och Netflix som kostar 89 kronor per månad samt HBO Nordic för 109 kronor per månad. Det billigaste och smidigaste sättet att börja se på Apple TV Plus är genom en iPhone.

Du hittar ett brett sortiment av iPhones hos mResell med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Inte nog med det, mResell erbjuder även sina kunder gratis klimatkompenserad frakt och gratis retur. Just nu kan du köpa en iPhone 11 Pro Max med 64 gigabyte minne för endast 8 599 kronor.

Slå till och skaffa Apple TV Plus

Du kanske undrar om Apple TV Plus är värt det när det redan finns andra alternativ på marknaden? Svaret är ja! Om du gillar nytt och originellt innehåll är Apple TV Plus ett fantastiskt alternativ som streamingtjänst. Apple TV Plus är ett perfekt val för den som värdesätter kvalitet framför kvantitet. Nyckeln bakom det högkvalitativa innehållet är att Apple har en budget på sex miljarder dollar, motsvarande 52 miljarder kronor, som är mer än tillräckligt för att locka högklassig talang till plattformen. Ännu en fördel är att plattformen tillåter upp till sex familjemedlemmar att använda samma konto. Du behöver alltså inte oroa dig för att kontot inte ska räcka till om du har en stor familj.