De senaste åren har det blivit allt vanligare för folk att välja vad de vill se på tv utan att följa en tv-tablå. Det handlar bland annat om appar som Netflix och Prime, vilka är väldigt populära. Givetvis gör dessa appar det möjligt att se filmer också, men i själva verket är det TV-serierna som står i centrum. Därför kommer denna artikel kolla närmre på TV-serierna och hur de passar in i framtidens värld.

Framtidens teknik

När det kommer till att kolla på TV eller TV-serier när man vill är detta något som har vuxit sig väldigt stort de senaste åren. Det går även i linje med vad människor anser vara viktigt, nämligen att kunna leva individualistiskt och kolla på vad man vill när man vill. Detta går i linje med vad som sker i andra branscher, exempelvis går det att köpa hem laddboxar för att ladda sin elbil utanför bostaden. På så sätt påverkar den tekniska utvecklingen oss alla dagligen och en del bilar har till med Ipads i bilen där det går att kolla på TV-serier. Vad framtiden håller är dock oklar, men troligen kommer tekniken fortsätta att påverka hur människor lever sina liv, både i hemmet men också på vägarna.

Populära TV-serier i framtiden

När det kommer till TV-serier finns det nästan något för alla att välja på. Om man tar Netflix som ett exempel finns det både serier som handlar om politik och det brittiska kungahuset. Det som dock blivit väldigt populärt är att kolla på dramaserier som handlar om sex och samlevnad i tonåren. En av dessa serier heter Sex Education och har setts av många ungdomar i hela världen. För den som är lite mer intresserad av verklighetsskildringar finns det också flera dokumentärserier som blivit populära på Netflix. En av dessa är Making a Murderer som blev nominerad till en Oscar.